Politika

Žorž je ušao u politiku, gospođo! Đorđije Andrić u “Slobodnoj Crnoj Gori”

“Narodu su potrebna zdrava rješenja, narodu je potreba nada, a smijeh će nam na kraju prirodno doći na lice, kada svaki čovjek u Crnoj Gori bude slobodan u svakom smislu te riječi”, poručio je Andrić

YouTube video player

Đorđije Andrić, široj javnosti poznat kao „Crnogorac iz Dnevnjaka“, odlučio je da uđe u politički život. Njegovo obraćanje javnosti prenosimo integralno

Poštovani,

Obavještavam vas da sam donio odluku da uđem u politički život Crne Gore. Nikada u životu ranije, nisam bio član niti jedne političke partije, za mene lično ovo je bila teška ali čvrsta životna odluka. Široj javnosti sam do sada bio poznat kao “Crnogorac iz Dnevnjaka“ i kao neko ko s vremena na vrijeme zasmijava ljude.

Kao svaki živ čovjek volim da se našalim, i najsrećniji bih bio da mogu da usrećujem ljude svojim povremenim šaljivim video snimcima. Međutim, gradjani nisu srećni, građani nisu zadovoljni, teška socijalno-ekonomska siutacija i svakodnevni problemi kroz koje prolaze naše komšije, naši prijatelji i većina porodica u Crnoj Gori u meni izaziva posebnu ljutnju, jer ova zemlja i ovaj narod, može i zaslužuje bolje! Narodu su potrebna zdrava rješenja, narodu je potreba nada, a smijeh će nam na kraju prirodno doći na lice, kada svaki čovjek u Crnoj Gori bude slobodan u svakom smislu te riječi. Da živi, da se školuje, da radi, da osnuje porodicu, da ima krov nad glavom, da pomogne roditeljima, da prehrani djecu, to je osnovna sloboda za koju ću da se zalažem!

Zajedno sa mnoštvom mladih ljudi, a na čelu sa mojim dugogodišnjim prijateljem Vladislavom Dajkovićem u procesu smo osnivanja političke partije pod nazivom “Slobodna Crna Gora“.

Biću uvijek otvoren i dostupan za saradnju i komunikaciju sa vama, i raspoložen da odgovorim na sva buduća pitanja.

Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
svi komentari su anonimni
(nije obavezno)
svi komentari su anonimni
(nije obavezno)
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Najčitanije