Crna Gora

Zoran Čolaković izabran za predsjednika Opštinskog odbora DNP Nikšić

Sinoć je u Nikšiću održana Opštinska izborna konferencija Demokratske narodne partije, na kojoj je izabran novi Opštinski odbor od pedeset jednog člana, kao i novi predsjednik Opštinskog odbora, profesor Zoran Čolaković.

Foto: Portal Analitika

Konferenciji je prisustvovao i predsjednik DNP CG, Milan Knežević, koji se zahvalio svim članovima i delegatima na snažnoj podršci, istrajnosti i upornosti u očuvanju Izbornog programa i ideologije DNP-a, i Demokratskog fronta, i pritom ih upoznao s aktuelnom političkom situacijom.

Predsjednik DNP CG ponovio je svoj stav da društvenu krizu treba rješavati unutar aktuelne parlamentarne većine, kao i da za DNP i DF nije prihvatljiv nikakav koalicioni aranžman, niti saradnja s DPS-om, te očekuje da će i ostali subjekti parlamentarne većine zauzeti identičan stav.

Doskorašnji predsjednik OO DNP Nikšić, Milutin Miško Jovanović, podnio je Izvještaj o radu, koji je potom jednoglasno usvojen, i saopštio da je zadovoljan zbog činjenice da je DNP u Nikšiću, tokom njegovog mandata, postao nezaobilazan politički činilac i subjekt aktuelne izvršne vlasti u tom gradu.

Jednoglasno izabrani predsjednik Opštinskog odbora DNP Nikšić, Zoran Čolaković, zahvalio se na ukazanom povjerenju i podršci delegatima Konferencije, i kao prioritet u daljem radu odredio reevidenciju članstva i dalje jačanje DNP-a, kako bi Opštinski odbor DNP Nikšić u svakom trenutku bio spreman da odgovori predstojećim društvenim izazovima.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad