Društvo

Želimir Radinović smijenjen sa mjesta v.d. direktora Uprave Željeznica

Vlada je na današnjoj sjednici ponovo raspravljala o imenovanjima i razrješenjima kadra u državnoj upravi a na ovoj sjednici je razriješen i v.d. direktora Uprave Željeznica Želimira Radinović, kadar Demokratskog fronta.

Foto: Borba

Nakon brojnih optužbi da se manjinska vlada izglasala uz saglasnost Demokratskog fronta i da je postojao takozvani tajni dogovor gdje bi DF zadržao mjesta po dubini, danas ipak vidimo da su to bili prosti medijski i botovski spinovi struje koja je bliska bivšem ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću.

Slična se situacija dogodila i u Luci Bar. Na mjesto koja su popunjavali kadrovi Demokratskog fronta, došao je kadar SDP-a, a po saznanjima BORBE, spremaju se i nove smjene.

Ovim se do kraja deklasiraju teze da Demokratski front stoji iza manjinske vlade, a za šta su bili više puta optuživani, a navodno sve po dogovoru sa ključnim akterima manjinske vlade, SNP-om i URA-om. Ipak, sa druge strane, crnogorska javnost svjedoči potpuno drugačijoj realnosti – kadrovi Demokratskog fronta se uklanjaju sa radnih mjesta na kojima su dosad obavljali svoje poslove. Ipak, interesantno je da su svi kadrovi Demokrata ostali na svojim radnim mjestima, kao i kadrovi bliski Zdravku Krivokapiću.

Kao da oni prećutno stoje iza manjinske vlade…

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad