Vijesti

Zbog švercovanja preko službenog izlaza: Aerodromi podnijeli krivične prijave protiv tri službenika tivatskog aerodroma!

Aerodromi Crne Gore podnijeli su krivičnu prijavu protiv troje zaposlenih na Aerodromu Tivat i pokrenuli disciplinski postupak protiv direktora tog Aerodroma, šefa bezbjednosti i službenika.

Foto: Kurir

Kako se navodi u saopštenju, zaposleni su bez odobrenja na službeni izlaz Administrativne zgrade, prije pet dana, iznijeli dva paketa većih gabarita i putnu torbu sa nepoznatom unutrašnjom sadržinom”.

Iz Aerodroma su naveli da je po nalogu izvršnog direktora Aerodroma Gorana Jandreoskog i njegovog zamjenika Petra Radulovića, u konsultaciji sa Odborom direktora, pokrenuta interna istraga, tokom koje su od aktera tog događaja uzete izjave.

-Uprkos tome što su zaposleni koji su 17. novembra, bez znanja nadređenih, bilo čije saglasnosti i neovlašćeno, iznjeli nama nepoznate predmete, izjavili da su u paketima i torbi bile lične stvari bivšeg šefa bezbjednosti, očekujemo da policija utvrdi punu istinu, kako bi bili sigurni da ACG nijesu oštećeni ni za jedan cent, ili bilo koji dokument.

Aerodromi Crne Gore ne prejudiciraju ničiju krivicu, ali ćemo istrajati u otkrivanju istine – da li je bilo koji naš službenik ovakvim postupcima počinio bilo koje krivično djelo i eventualno nanio štetu kompanije- navodi se u saopštenju.

(Borba)

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad