Srbija

Vulin o objavi Milojka Spajića: Glasanje za rezoluciju o Srebrenici je akt neprijateljstva

Foto: Vlada Srbije

Ako Spajić misli da Srbija treba da veruje njegovim objavama na društvenim mrežama, a ne onome što radi, onda je Spajić zreo za Evropski parlament, poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin je, reagujući na objavu premijera Crne Gore Milojka Spajića na društvenim mrežama izjavio da glasanje za rezoluciju o Srebrenici predstavlja akt neprijateljstva.

“Ako Spajić misli da Srbija treba da veruje njegovim objavama na društvenim mrežama, a ne onome što radi, onda je Spajić zreo za Evropski parlament. Tamo se okuplja terapijska zajednica onih koji traže da Srbija zbog svog dobra prizna takozvano Kosovo i uvede sankcije Ruskoj Federaciji. To stanje je izlečivo, ali pacijent najpre mora priznati da ima problem. Glasanje za rezoluciju o Srebrenici je akt neprijateljstva i ako je u Milojku Spajiću ostalo bar malo srpske hrabrosti, neka to i kaže”, poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin.

Podsetimo, Spajić je na društvenim mrežama napisao da na temelju predloženih amandmana niko ne može reći da Crna Gora osuđuje srpski narod, Srbiju ili Republiku Srpsku.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad