Vijesti

Vulin o napadu Jadranke Kosor na Vučića: Tražim od tužilaštva da sasluša Kosor, ona je slučaj ili za tužioca ili za psihijatra

Ministar i predsednik PS-a Aleksandar Vulin odgovorio je bivšoj premijerki Hrvatske Jadranki Kosor na najnovije laži i uvrede koje je iznela na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Kurir

Ne znam šta je uzrok fiksacije Jadranke Kosor prema Aleksandru Vučiću, ali znam da joj mržnja i zavist pomute svest svaki put kada pomisli na Aleksandra Vučića.

Uprkos bujici laži hrvatskih medija i političara, Aleksandar Vučić nikada nije nosio snajper, baš kao što 1991. godine nije bio u Hrvatskoj i baš kao što su mu ustaše u Drugom svetskom ratu poklale gotovo celu porodicu.

Tražim od našeg tužilaštva da uputi zamolnicu Hrvatskoj i da zahteva saslušanje Jadranke Kosor na sve što je slagala o Aleksandru Vučiću.

Istinu već znamo, ali bilo bi dobro da utvrdimo da li je Jadranka Kosor slučaj za tužioca ili za psihijatra.

U oba slučaja građani Hrvatske bi mogli da vide ko ih je vodio i da razumeju zašto zaostaju za Srbijom. Mi imamo Aleksandra Vučića koji radi, a oni Jadranku Kosor koja bulazni i laže – odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin bivšoj premijerki Hrvatske Jadranki Kosor na najnovije laži i uvrede koje je iznela na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Borba)

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad