Politika

Vučurović: U Mojkovcu smo pokazali da je DF neuništiv i da iz svake bitke izlazi jači!

Uprkos neprestanim udarima sa raznih strana, DF je nakon mojkovačkih izbora pokazao da je neuništiv i da iz svake izlazi sve jači, ocijenio je poslanik tog političkog saveza Jovan Vučurović.

Foto: Vijesti

On je u izjavi za “Dan” istakao da je u Mojkovcu ostvarena velika pobjeda i da je narod predvođen koalicijom “Za budućnost Mojkovca” u političku prošlost otjerao  DPS i njegovu kriminalnu strukturu.

-Sada se pred ovom opštinom otvaraju mnoge perspektive. Takođe, izražavamo zadovoljstvo rezultatom koji je ostvarila koalicija Za budućnost Mojkovca, koja pokazuje vitalnost i snagu koja je stalno u usponu, i pored neprestanih udara sa raznih strana, kojima je posebno izložen DF. Oni koji su mislili da će nas slomiti u Mojkovcu grdno su se prevarili, jer DF je neuništiv i iz svake bitke izlazi jači- kazao je Vučurović.

On je ubijeđen da će nova vlast predvođena nosiocem liste “Za budućnost Mojkovca” Veskom Delićem opravdati povjerenje građana i da će uspjeti da odgovori na sve izazove.

-Očekujemo da će vlast biti formirana vrlo brzo, i to sa našim tradicionalnim partnerima. Nema potrebe za odugovlačenjem, treba biti efikasan, pošto građani Mojkovca čekaju da se riješe brojni problemi koje je ostavio DPS- istakao je on.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad