Politika

Vučić: Stranci pritiskaju da se popis ne održi u Crnoj Gori; Žele da Srbima izbrišu ime i prezime, e to im nećemo dozvoliti

Foto: Reuters

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je nastupajući popis u Crnoj Gori kao i aktuelnu političku situaciju i kazao da kada se govori o Crnoj Gori, glavno pitanje je da morate da kažete sve najgore o Beogradu jer šta ćete u Vladi Crne Gore ako ne kažete sve najgore o Beogradu.

„Kada dolazi vrijeme za popis, i to okasneli, onda: E nemojte da date popis jer će biti Srba više. A šta vi spolja hoćete? Da se Srbima izbriše ime i prezime. Nećete taj dan dočekati“, jasan je predsjednik Srbije.

Dodaje i da će čuvati i Srbiju i svoj narod i da nikome 10 i 11 godina nisu stali na sijenku, nikoga nisu povrijedili i uvrijedili i da su tražili najbolje odnose sa svima.

„Mi smo potomci junaka sa Cera i Kolubare. Nećemo da se junačimo u prazno. Čuvaćemo mir i stabilnost. Jer hoćemo da naša djeca žive bolje. Gradićemo nove puteve i pruge. Srbija će još brže da napreduje, u inat svima koji hoće da nam ukinu prezimena“, kazao je Vučić.

Predsjednik Srbije je rekao da ima bezbroj problema u svijetu ali i problema u regionu.

„Sve je veći pritisak na Srbe u regionu. Hvale se kako su uveli sankcije Dodikovoj deci. Čestitam vam na hrabrosti junaci. Svaka vam čast kakvi ste junaci. Aj vidite i unucima uvedite sankcije, aj vidite još nešto tako da uradite“, kazao je Vučić.

Dodao je da će i poslednji Srbin da odgovara za jednog albanskog policajca ali kad se puca na srpsku djecu onda svi idu kući jer nisu odgovorni.

„Jer srpska djeca i nisu djeca, to su Srbi. To su djeca samo nekih Srba i ništa više. Kada govore o Crnoj Gori glavno pitanje je da morate da kažete sve najgore o Beogradu, jer šta ćete u Vladi Crne Gore ako ne kažete sve najgore o Beogradu.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad