Srbija

Vučić: Slobodu nikada neće moći da nam uzmu

Foto: Tanjug

Vučić je na svom instagram nalogu podsetio da je danas 25 godina od početka NATO agresije i da su 19 najmoćnijih i najjačih napali Srbiju


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je povodom 25 godina od početka NATO agresije na SR Jugoslaviju da, uprkos svemu, Srbija živi, probuđena, snažnija, hrabrija, prkosna i slobodna, i da slobodu nikada neće moći da joj uzmu.

Vučić je na svom instagram nalogu podsetio da je danas 25 godina od početka NATO agresije i da su 19 najmoćnijih i najjačih napali Srbiju, bez ikakvog prava i po prvi put bez odluke Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

“78 dana su nam uništavali zemlju. Ubijali decu. Komadali teritoriju. Ipak, uprkos svemu, Srbija živi. Probuđena. Snažnija. Hrabrija. Prkosna. I više od svega, slobodna. Sloboda je više od vazduha, slobodu nikada neće moći da nam uzmu. Živeće Srbija!”, naveo je Vučić.

Predsednik Vučić prisustvovaće danas u Prokuplju centralnoj manifestaciji povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji 1999. godine.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad