Politika

Vučić: Nismo dobili zvanično objašnjenje zašto je mom sinu zabranjen ulazak u Crnu Goru!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas treću dozu vakcine protiv korona virusa.

Foto: Kurir

U obraćanju medijima nakon vakcinacije predsjednik je komentarisao i konstantne medijske napade na njegovog sina Danila Vučića kao i informacije o tome da je Danilu Vučiću zabranjen ulazak u Crnu Goru.

“Nisam ni ja znao, iako je bilo nekih natpisa u štampi. Ali mi to najviše govori o onima na političkoj sceni Srbije i Crne Gore i njihovim medijskim pomagačima. Optuživali su Srbiju 12 dana. Vidio sam da ste vodili kampanju porodice Krivokapić iz Beograda kojima nikada nije bio zabranjen ulazak u zemlju i za koje vjerujem da će uvijek biti dobrodošli u našu zemlju”.

Predsjednik je rekao da nikada nije vođena kampanja protiv Crne Gore koja je njegovom djetetu zabranila ulaz bez ikakvog razloga.

“Ja znam šta biste vi želeli da kažete, da to nije iz čistog hira prema meni, ili zato što je on moj sin. Moguće je da ste htjeli da kažete da je to zbog toga što je dva puta prisustvovao litijama u Crnoj Gori.

Ali, ja nikada nisam dobio zvanično objašnjenje, ni moj sin nije dobio zvanično objašnjenje”.

Predsjednik je napomenuo da se već danima vodi kampanja protiv njega u medijima, počevši od toga da je bio ratni zločinac na teritoriji na kojoj nikada nije bio do toga da neko kaže da treba da mu zamrznu račune.

– Nisam ja Đilas i Šolak, nemam ni jedan jedini račun, rekao je on.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad