Srbija

Vučić: Miloš Vučević mandatar za sastav nove vlade

Foto: ATA Images

Predsednik Srbije ranije je najavio da će danas saopštiti ime mandatara za sastav nove vlade

Predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević biće novi mandatar za sastav nove Vlade Srbije, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a prenosi Tanjug.

Predsednik Srbije ranije je najavio da će popodne saopštiti ime mandatara za sastav nove vlade. On je u objavi na Instagram nalogu “budućnostsrbije.av” napisao da je sa ministrom odbrane Milošem Vučevićem i ministrom finansija Sinišom Malim posetio nedavno otvoreni restoran poznatog britanskog kuvara Džejmija Olivera u Beogradu na vodi i da “pokušava da sazna pre 16 časova ko će biti mandatar za sastav nove vlade”, a da će ova informacija biti objavljena sat vremena kasnije.  

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je ranije danas da izbor nove vlade i mandatara ide u skladu sa zakonskim rokovima i potpuno na vreme.

Orlić je gostujući na Pinku naglasio da će se raditi na tome da Srbija u godinama koje dolaze bude još snažnija i uspešnija država, ali i da ostane svoja, suverena i slobodna, kakva je danas, a što je, kako je dodao, sušta suprotnost onoj poniženoj državi kakvu smo imali nekada.

“Tu će politiku da vodi i nova Vlada Srbije”, naglasio je Orlić.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad