Srbija

Vučić iz Njujorka: Dobili smo podatke, za neke zemlje nismo očekivali da će nam zabiti nož u leđa

Foto: Getty

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti razočaravajućih vesti po pitanju stava nekih država od kojih nismo očekivali da nam zabiju nož u leđa.

“Dobili smo podatke, ćutali su sve vreme ali su se priklonili onima koji su jaki. Biće i onih koji će izdržati pritiske i pokazati da su spremni da se bore za istinu. Jedino što sam obećao ljudima je da da ćemo da se borimo i to neće biti bez rezultata”, rekao je predsednik iz Njujorka.

Kako je rekao, mnogi koji će da glasaju “za”, pravdaće se da to rade za naše dobro, pa će da ponove praznu priču kako to nije kolektivna krivica naroda, „a onda očekujte od petka i subote umirivanje situacije “Srbi su nam najveći prijatelji, da nastavimo kao da nije ništa bilo“.

„Ima desetak zemalja koje će tako da postupaju, koji su poslušnici nekih većih. Nemci će otvoriti sednicu Skupštine, paradoks, kako se to dogodi posle Prvog i Drugog svetskog rata, da nam Nemačka sudi svojim uvdonim obraćanjem. Ja ću biti taj koji će da odgovori“, rekao je predsednik.

Istakao je da radimo svoj posao koliko možemo uprkos svim teškoćama i naporima.

“Jedino sam obećao ljudima da ćemo danonoćno da radimo i to neće biti bez rezultata”, poručio je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Njujorku održao je sastanke sa brojnim stalnim predstavnicima država članica pri UN povodom najavljenog glasanja o rezoluciji o Srebrenici, koje je zakazano za 23. maj u Generalnoj skupštini UN.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad