Božićni intervju

Vladislav Dajković: Siguran sam da ćemo pobijediti u Podgorici

Vladislav Dajković višegodišnji je politički aktivista, koji je dao nemjerljiv doprinos smjeni Mila Đukanovića i odbrani svetinja i srpskog naroda u Crnoj Gori. Ekskluzivno ovoga puta za portal ODBRANA govori po čemu će pamtiti 2021. godinu, kakva su mu očekivanja u budućnosti, o sinu Danilu i o nečemu što naše čitaoce vjerovatno najviše zanima, dugo čekane smjene vlasti u Podgorici ove godine.

Vladislav Dajkovic

Kakva je po vama bila 2021. Godina i po čemu ćete je pamtiti?

  • Godina iza nas je za mene bila definitivno najuspješnija godina u mom životu. Ostvario sam se kao muž i kao otac i sa te strane sam ispunio svoj san da postanem porodičan čovjek. Na profesionalnom planu sam takođe ostvario san time što sam osnovao političku partiju Slobodnu Crnu Goru sa svojim saradnicima. Sve što mogu reći na kraju 2021. godine jeste – Bože hvala ti na svemu.

Kakva je trenutna politička situacija u Crnoj Gori i da li je došlo do suštinskih promjena?

  • Režim Mila Đukanovića je samo formalno smijenjen, ali suštinski nije. U mnogim segmentima vidimo samo produžetak njegove politike, naročito na štetu srpskog naroda. Iskreno govoreći, nisam zadovoljan učincima nove Vlade, ali isto tako moramo biti realni i reći: Kakva god bila vlada Zdravka Krivokapića, hiljadu puta je bolja od Vlade Duška Markovića.

S’ obzirom da je čitava javnost vidjela da ste postali otac, kako se snalazite u toj ulozi?

  • Još uvek se učim kako biti dobar otac i mislim da mi dobro ide ili se bar nadam da mi dobro ide. Ipak, moja supruga Dragana već zasužuje zlatnu medalju u majčinstvu. Zahvalan sam joj na svemu, naročito na strpljenju kada je u pitanju moj posao.

Kakva su vam očekivanja za 2022. Godinu?

  • Da konačno dobijemo vladu kakvu zaslužujemo, ali i da oslobodimo Podgoricu. Siguran sam da ćemo pobijediti u Maju.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad