Vijesti

Ulcinj: U narednom periodu realizacija dvije značajne investicije

Opština Ulcinj i Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom na jučerašnjem sastanku dogovorili su realizaciju projekata koji će, kako navode, vidno popraviti stanje u zoni morskog dobra na području te opštine. U narednom periodu akcenat je stavljen na realizaciji dvije značajne investicije, a to su projekat “Velika skela“, kao i Izgradnja pješačke staze od “Hotela Albatros“ do Rta Đerane.

Foto: rtcg

Kako je naglasio predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović, u zoni morskog dobra u opštini Ulcinj biće ulagana značajna finansijska sredstva.

Na radnom sastanku su, kako se navodi u saopštenju JP Morsko dobro, precizirani modaliteti ulaganja u infrastrukturene projekte u 2022. godini na području Ulcinja u zoni morskog dobra koji će biti uvršteni u plan investicionih aktivnosti.

“Uvjeren sam da ćemo naredne godine realizovati važan infrastukturni projekat ‘Velika skela’ čija je vrijednost milion eura. Izrada projektne dokumentacije za izgradnju pješačke staze od ‘Hotela Albatros do Rta Đerane je jedna od aktivnosti Javnog preduzeća i očekujemo da ćemo u saradnji sa Opštinom krajem sljedeće godine krenuti u realizaciji ove značajne kapitalne investicije”, istakao je direktor JP “Morsko dobro” Mladen Mikijelj.

Kako dodaju, sastanak predstavnika JP “Morsko dobro” i čelnika Opštine Ulcinj imao je za cilj rješavanje dugogodišnjih problema u ovoj opštini i u narednim periodu doprinijeće efikasnijem radu.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad