Društvo

U Podgorici: Dežurni Domovi zdravlja za Vaskrs

U Domu zdravlja Podgorica, za vrijeme uskršnjih praznika, 22, 23, 24. i 25. aprila 2022. godine, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima: Blok 5, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

Foto: Borba

Zdravstvene usluge, u navedenim terminima, će se pružatii u Covid centrima ZO Donja Gorica i ZO Tološi, kao i na punktu za imunizaciju: Sportski univerzitetsko-kulturni centar.

„Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima: Blok 5, Nova varoš i Konik, od 7h do 21h, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš u kontinuitetu, 24h dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta, zdravstvena zaštita pružaće se u periodu od 7h do 14h“, navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno, Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok 5 radiće od 7h do 21h. Usluge laboratorijske dijagnostike u zdravstvenom objektu Tuzi pružaće se do 15h, a u Covid centru od 7h do 21h.

„Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok 5 i Konik, u periodu od 7h do 19h, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od 7h do 19h. Internistička ambulanta će raditi 22.4.2022. godine, od 14h do 21h i 25.4.2022. godine, od 7h do 14h“, navodi se u saopštenju Doma zdravlja.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad