Društvo

U Baru 13 odsto više gostiju nego u istom periodu 2019.

Foto: canva stock

Kako se nvodi, u hotelskom smještaju najbrojniji gosti su iz Srbije, BiH, Poljske, Njemačke i Francuske, dok su u privatnom smještaju najčešći gosti iz Srbije, Ruske Federacije, BiH, Ukrajine i Poljske

Na Barskoj rivijeri trenutno boravi 12.681 registrovanih gostiju, što je 43% više u odnosu na isti period prethodne godine, saopštili su iz Turističke organizacije Bar. Istakli su da na današnji dan ima 13% više gostiju nego u 2019. godini, koja je bila rekordna godina po broju turista i noćenja.

“U hotelima trenutno boravi 4.214 gostiju, što je čak 86% više nego prethodne godine, dok u privatnom smještaju boravi 8.381 turista, što je 28% više nego u istom periodu prošle godine, dok u odmaralištima boravi 86 registrovanih gostiju. Prema podacima, na Barskoj rivijeri boravi 41% više stranih gostiju u odnosu na prethodnu godinu”, ističe se u saopštenju. 

Kako se nvodi, u hotelskom smještaju najbrojniji gosti su iz Srbije, BiH, Poljske, Njemačke i Francuske, dok su u privatnom smještaju najčešći gosti iz Srbije, Ruske Federacije, BiH, Ukrajine i Poljske.

“Turističko-informativni biroi radiće i u septembru. Pored TIB Topolica i Virpazar, koji su otvoreni tokom cijele godine, u septembru će raditi turističko-informativni birou u turističkim mjestima Čanj, Sutomore, Šušanj, Stari Bar, Dobra Voda i Utjeha”, navodi se u saopštenju TO Bar.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad