Svijet

Tramp: Bajden vodi Ameriku u pakao!

Sadašnja američka administracija uništava zemlju, došavši na vlast kao rezultat lažnih izbora. Zbunjenost predsjednika Džoa Bajdena odvešće zemlju u pakao, izjavio je bivši predsjednik Bijele kuće Donald Tramp.

Tramp
Foto: Borba

„Činjenica je da su izbori bili lažni, pokradeni. A sada se naša zemlja uništava. Zemlja se uništava, zemlja ide u pakao. Nikada nije bilo ništa slično“, rekao je Tramp na skupu navijača u Delaveru, okrug Ohajo.

„Nažalost, imamo predsjednika koji apsolutno nema pojma šta se dešava. Rukuje se sa vazduhom, hoda zbunjeno“, rekao je Tramp, vjerovatno misleći na dve nedavne epizode ​​kada je Bajden, na zatvaranju događaja, pružio ruku, što se tiče rukovajući se kad pred njim nije bilo nikoga.

„Reći ću da u tome nema ničeg dobrog: slijedite naredbe Uskršnjeg zeca“, prokomentarisao je Tramp epizodu kada je Bajdena novinarima oduzeo službenik za štampu obučen kao uskršnji zeka povodom praznika.

„Trebalo bi da unajmite ovog tipa“, rekao je Tramp.

Prema njegovim riječima, sadašnja administracija zemlju stavlja na poslednje mjesto. Kao osnovu za svoju presudu, naveo je cijene benzina, koje su tokom njegove administracije bile 1,9 dolara po galonu, a sada su „do 5-6-7-8 dolara“. Podići će se, navići se“, rekao je bivši predsjednik.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad