Vijesti

Tragikomične scene u tzv. kosovkom parlamentu: Poslanik tražio da se u bifeu više ne služe pića proizvedena u Srbiji!

Poslanik Alijanse za budućnost Kosova Beke Beriša zatražio je od predsjedavajućeg kosovske skupštine Glauka Konjufce da ukloni srpske proizvode iz skupštinskog bifea, objavio je „Kosova pres“.

Foto: Kurir

Beriša je jedno piće, proizvedeno u Srbiji, donio do stolica na kojima sjede Konjufca i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, tražeći da se taj proizvod više ne služi u bifeu skupštine u Prištini.On je dodao da su predstavnici vladajućeg Samoopredeljenja, kao stranka, više puta dokazali svoj otpor prema proizvodima koji dolaze iz centralne Srbije, prenio je „Kosovo onlajn“.-U skupštinskom bifeu služi se piće iz Srbije. Zamolio sam predsjednika Konjufcu da ne dozvoli da se ovo piće služi, jer su oni bili veoma glasni protiv srpskih proizvoda- rekao je Beriša.

Podsjetimo, ministarka industrije, preduzetništva i trgovine u vladi privremenih prištinskih institucija Rozeta Hajdari najavila je ranije mogućnost uvođenja mjera protiv konditorskih proizvoda iz centralne Srbije, zbog „zaštite lokalnih proizvođača od uvoza“.

(Borba)

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad