Vijesti

Tivat: Grom udario avion sa hrvatskim vaterpolistima

Vaterpolisti hrvatskog Juga imali su juče dramatičan let pri povratku iz Beograda prema Tivtu, koji je poremetio udar munje u avion, javlja portal RTCG.

Foto: Alo.rs

Vaterpolisti i uprava kluba letjeli su avionom “Er Srbije”, kada je oko 14 časova, pri slijetanju na tivatski aerodrom, u letjelicu udario grom.

“Koliko sam u životu puta letio, ali ovo što nam se juče dogodilo nikad nisam doživio. Ljudi su povraćali, vrištali, nekontrolisano se dizali sa svojih sjedišta i vrištali da moraju da izađu” rekao je direktor VK Jug Ognjen Kržić (52) za Dubrovnik Net.

Golman Antonio Vukojević prepričao je za Dubrovački vjesnik kako je izgledalo tih nekoliko minuta u avionu koji je bio meta udara groma.

“Krenulo je sve tako da je let već na početku kasnio nekih sat vremena, zbog nevremena u Tivtu. Čim smo poletjeli, pilot je upozorio da nas očekuju nevrijeme i jak vjetar” kaže Vukojević.

Sve je, navodi, bilo u redu prvih dvadesetak minuta leta, a onda se dogodio udar groma u krilo.

-Nakon toga smo nastavili letjeti, uz stvarno nenormalne turbulencije. Valjali smo se s jedne na drugu stranu aviona, a kako je vjetar bio prejak, pilot je podigao avion malo više. No, ljudima je dolazila muka, povraćali su, tražili vrećice…Dosta ih je i vrištalo, bila je stvarno panika. Pilot je na kraju odlučio da sleti u Podgoricu. Veliko olakšanje smo osjetili kad smo se konačno prizemljili”- ispričao je Antonio.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad