Politika

Tenzično u Skupštini: Suzana Mugoša se ne odriče odnosa sa Vesnom Medenicom, Knežević joj poručio da su iste

Foto: Borba

Došlo je do konfilkta na sjednici skupštinskog Odbora za polittički sistem pravosuđe i upravu i to između predsjednika Demokratske narodne partije Milana Kneževića i kandidatkinje za Vrhovnog državnog tužioca Suzane Mugoše.

Sve je počelo kad je Mugoša krenula da govori o poznanstvu sa bivšom predsjednicom Vrhovnog suda Vesnom Medenicom, čije prepiske o „četničkim majkama“ su bile objavljene prethodnih dana.

„Ja nju poznajem 28 godina. Ona je bila prijatelj sa mojim ocem. Upoznala sam je prvog dana kada sam ušla u državno tužilaštvo Crne Gore. Ja se ljudskog odnosa sa Vesnom Medenicom ne odričem“, kazala je Mugoša.

Knežević je na to dobacio da su njih dvije iste, a Mugoša ga pita ko je on da je prekida na šta Knežević dodaje da je on poslanik.

„Samo ne izigravajte sutkinju ovdje. Niste u sudnici. U Skupštini si, a u zatvoru treba da budeš“, podvukao je Knežević na šta se Mugoša buni.

„Nemam namjeru sa okrivljenima iz postupka da vodim dijalog“, kazala je Mugoša na šta Knežević tvrdi da treba u Tužilaštvo da ide da da izjavu.

„U Tužilatšvo mogu da idem samo kao Vrhovni državni tužilac“, kazala je Mugoša.

Knežević joj na to dodaje da joj je vrijeme isteklo.

Mugoša je bila sutkinja u postupku lažni državni udar koji se vodi od 2016. godine. Knežević je bio presuđen na pet godina zatvora ali je Apelacioni sud ukinuo tu presudu.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad