Vijesti

Spajić odgovorio Vijestima: Bio sam dio zvanične delegacije u Dubaiju, vaši naslovi sve govore o kvalitetu izvještavanja

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić na Twitteru je odgovorio medijskom koncernu “Vijesti” na njihove navode kako on nije bio dio zvanične crnogorske delegacije u Dubaiju u cilju obilježavanja Nacionalnog dana i učešća na poslovnom forumu u okviru EXPO izložbe.

Foto: Vijesti

“Za građanski pokret Vijesti: ne brinite, bio sam dio zvanične delegacije i nisam išao privatno u Dubai da ostvarujem dječačke snove ili sastavljam Vladu sa DPSom. Uostalom, novinarski naslov sa upitnikom na kraju, sve govori o kvalitetu izvještavanja.” napisao je Spajić na Twitteru.

U štampanom izdanju “Vijesti” navedeno je da ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić nije zvanično naveden kao član Vladine delegacije koja je putovala u Dubai u cilju obilježavanja Nacionalnog dana i učešća na poslovnom forumu u okviru Expo izložbe, dok Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) nije dalo mišljenje na platformu crnogorske delegacije za putovanje što je zakonska obaveza.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad