Vijesti

SNP: Nadležni organi da ispitaju ulogu juče privedenih lica u slučaju eksploatacije šljunka

Socijalistička narodna partija Crne Gore traži od nadležnih tužilačkih organa da s posebnom pažnjom ispitaju ulogu juče privedenih lica u slučaju eksploatacije šljunka iz korita Morače i Cijevne.

Foto: CG Vijesti

Kako su saopštili iz SNP-a, bilo je vrijeme da se nekontrolisanoj eksploataciji šljunka iz ove dvije rijeke, koja se godinama sprovodila, konačno stane na put. Nadamo se da se cijeli slučaj neće svesti na privođenje, pa puštanje osumnjičenih lica, već da će se temeljno ispitati svačiji udio u ovoj nezakonitoj radnji.

Dodaju da je posebno žalosno što su vlasnici kompanija, predstavljajući se kao veliki dobrotvori, radili na štetu građana i države eskploatišući državna dobra, i na taj način doveli do uništavanja korita Morače i smanjivanja nivoa vode koju koriste građani kroz sistem vodovoda.

SNP CG poziva nadležne inspekcije da otvore četvoro očiju i da više nikome ne dozvole ovakvo nezakonito ponašanje i djelovanje. Crna Gora mora učiniti sve da sačuva svoja prirodna dobra i to mora biti princip kojeg ćemo se svi pridržavati.

(Borba)

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad