Politika

SNP: Dajemo punu podršku Milatoviću, učvršćeni su ideali velike pobjede od 30. avgusta 2020!

Socijalistička narodna partija daje punu podršku gospodinu Jakovu Milatoviću u drugom krugu izbora za predsjednika države.

Foto: Luka Zeković

Kako je saopšteno iz SNP-a, Crna gora će 2. aprila dobiti novog predsjednika koji će dostojno obavljati tu funkciju.

– Ova podrška je dio kontinuirane borbe SNP-a za bolju, napredniju i demokratskiju Crnu Goru. Podrška gospodinu Milatoviću i njegova pobjeda u drugom krugu predsjedničkih izbora značiće ostvarenje onih ciljeva za koje se SNP dosledno bori svih 25 godina svog postojanja – saopšteno je iz SNP-a.

Iz ove partije napominju da rezultati prvog kruga izbora za predsjednika Crne Gore potvrđuju da su u Crnoj Gori danas učvršćeni ideali velike pobjede od 30. avgusta 2020. godine.

– Kandidatu DPS-u je za trećinu smanjena podrška u odnosu na predsjedničke izbore 2018. godine, a kandidati koji zagovaraju principe velike pobjede od 30. avgusta su u zbiru osvojili preko 60% glasova. To znači da ćemo svi zajedno 2. aprila da se izborimo za puno razvlašćivanje gospodina Đukanovića i DPS-a. Sa našim saveznicima nastavljamo i posvećenu borbu protiv organizovanog kriminala i mafije, podizanju životnog standarda građana  daljem osnaživanju vladavine prava i demokratije u Crnoj Gori – stoji u saopštenju SNP-a.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad