Portal ODBRANA

Politika

Sluga šiptarskih terorista opet u akciji: Đukanović u posjeti tzv. Kosovu u namjeri da oteža poziciju zvanične Srbije i Aleksandra Vučića

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović boraviće u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti tzv. Kosovu 18. i 19. maja, piše kosovski list Gazeta Express. To je, kako navodi taj list, njegova prva posjeta tzv. Kosovu u svojstvu predsjednika Crne Gore.

Đukanović će se, kako su naveli, tokom prvog dana posjete 18. maja sastati sa Vjosom Osmani, Aljbinom Kurtijem i Glaukom Konjufcom.

Kako ga već duže vremena ne prima niko od ozbiljnijih evropskih i svjetskih državnika, Đukanović koristi svaku priliku da se sastane sa onima koji sve svoje resurse koriste da napakoste zvaničnoj Srbiji i politici njenog predsjednika Aleksandra Vučića.

Više je nego očigledno da je Đukanović odavno pušten niz vodu, te da se na javnoj i političkoj sceni tetura i baulja pokušavajući na svaki mogući način da obezbijedi politički opstanak. Dok isplivavaju skandalozni transkripti iz SKY aplikacija, a paralelno se hapse stubovi njegovog višedecenijskog kriminalnog sistema, Đukanović neuspješno pokušava da odglumi nekakvog državnika.

Njegova posjeta svojim separatističkim partnerima na Kosovu dolazi upravo u trenutku kada se planira aplikacija Prištine za članstvo u Savjetu Evrope, koja je podnijeta juče, što je prvi korak u novom opasnom planu da se na mala vrata zaokruži lažna kosovska državnost, a Srbija stavi pred svršen čin priznavanja nezavisnosti svoje južne pokrajine.

Kao olinjali poslušnik stranih centara moći i dokazani antisrpski čimbenik Đukanović je opet ponudio svoje “dobre usluge“ a sve u cilju udara na zvaničnu Srbiju i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, te otežavanju njene ionako teške pozicije.

Sve ptice na svim granama znaju da je upravo Đukanović bio decenijama na vrhu SKY piramide zločina i pljačke, te da se obruč oko njega sve više steže. Njegov plan je jednostavan i ogoljen do srži: pustiće niz vodu sve svoje aparatčike i pokušati da opera ruke od njihovih nepočinstava, a koje su sve radili pod njegovom direktnom palicom.

Posjeta tzv. Kosovu dolazi u pravo vrijeme, pa ne sumnjamo da će sa svojim domaćinima razmijeniti iskustva i da će mu biti od pomoći u namjeri da nekako kupi još koji mjesec na slobodi i odglumi predsjednika svih građana Crne Gore, dok se grčevito bori za goli ljudski i politički opstanak. U zamjenu za ta “iskustva“ Đukanović će uraditi sve da podrije srpsku državnost i teritorijalnu cjelovitost, te nastavi odavno utabanim stazama kojima je krenuo još daleke 1997. godine.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad