Politika

Slobodna: Injac da se ogradi od stavova Andreja Milovića

FOTO: Instagram / Slobodna Crna Gora

Sa ogorčenjem konstatujemo nekorektno ponašanje od strane funkcionera Pokreta Evrope sad Andreja Milovića prema predsjedniku Slobodne Crne Gore, ali i odborniku podgoričkog Parlamenta Vladislavu Dajkoviću, saopšteno je iz Slobodne.

– Iako je Milović izjavom da je “inkluzivnost donijela Dajkovića na čelu Građanskog biroa“ pokušao građanima “dočarati“ da su oni široke ruke kad su čak i jednog Srbina, valjda drugog reda, imenovali na funkciju – smatramo da od te izjave treba da se ogradi i Gradonačelnica Olivera Injac, kao i cijeli odbornički klub PES-a, koji je glasao za kadrove koje je Milović prozvao – naveli su iz Slobodne.

Kako su dodali, „Slobodna Crna Gora u okviru nove gradske vlasti predstavlja pouzdanog i korektnog političkog partnera nove većine, a sam gospodin Dajković je svojim radom već izdigao rad Službe za građane na mnogo veći nivo, nego što je to bio slučaj do sada“.

„Da li je taj rad i angažman Dajkovića zasmetao gospodinu Miloviću, ili tek puka činjenica da je gospodin Dajković Srbin koji se ne odriče svojih korijena – to je pitanje na koje za sada nemamo odgovor“, zaključili su iz Slobodne.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad