Politika

Sjaše Kurta, uzjaše Murta: Vozilo iz pratnje premijera Krivokapića noćas u Mojkovcu ispred prostorija izborne liste “Ne damo Mojkovac”!

Službeno vozilo iz pratnje premijera Zdravka Krivokapića parkirano je večeras u Mojkovcu ispred kancelarija liste “Ne damo Mojkovac”.

Foto: Vijesti

Kao što se može vidjeti na slici, vozilo se van radnog radnog vremena nalazi ispred štaba liste iza koje stoji apolitični premijer Krivokapić.

Čitaoci Borbe koji su nam poslali fotografiju tvrde da je pomenutim autom došla kćerka Zdravka Krivokapica koja aktivno učestvuje u predizbornoj kampanji liste “Ne damo Mojkovac”.

Podsjetimo, ona je i ranije uslikavana u Mojkovcu kako koordiniše predizbornu kampanju nikad formirane Demohrišćanske stranke,a za potrebe izbora u ovom gradu presvučene u listu “Ne damo Mojkovac”. Isto je radila i uoči lokalnih izbora u Nikšiću i Herceg Novom.

Pogubna DPS-ova praksa zloupotreba državnih resusrsa  u predizbornoj kampanji se i te kako se primjenjuje od strane pojedinih predstavnika izvršne vlasti. Međutim,  u tome posebno prednjači premijerova ćerka koja, iako nije državni službenik, neprestalno zloupotrebljava državne resurse u partijske svrhe, uz amin svog oca koji se gnuša DPS-ovih političkih metoda.

Podsjetimo, danas su se u službi GP URA uoči loklanih izbora na Cetinju stavili ministar spoljnih poslova Đorđe Radulović i savjetnik potpredsjednika Vlade Filip Adžić.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad