Crna Gora

SD-ov kadar želi da se vrati u igru: Nakon što je otpuštena prošlog ljeta, Biljana Krivokapić bi opet da bude direktor OŠ “Savo Pejanović”!

Biljana Krivokapić prijavila se na konkursu koji je tokom decembra raspisan za poziciju direktora u Osnovnoj školi “Savo Pejanović” u Podgorici.

Foto: Borba

Inače, Krivokapić je, kao kadar SD-a,  bila direktorica ove vaspitne ustanove, do 12. jula prošle godine kada je smijenjena.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Krivokapić uveliko ulaže napore da se vrati na poziciju koju je pokrivala do prošlog ljeta.

Njen prvi mandat obilježilo je organizovanje žurke u holu škole u kojoj je i sama uzela učešće i pokazala zavidno igračko umijeće.

Na ovom video snimku vidi se Biljana Krivokapić (zeleni duks), kako organizuje žurku za sebe i pomoćno osoblje blisko njoj u holu škole, za vrijeme trajanja  nastave.

Bivša direktorka je organizovala žurku usred pandemije, da se zabavi dok su đaci i nastavnici u učionicama.

Podsjetimo, u njenu zaštitu je nakon smjene stao i DPS-ov gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

-Nakon sjajnih Zoje Bojanić i Mirjane Radulović, min. Bratić smijenila je i dir. OŠ ‘Savo Pejanović’ Biljanu Krivokapić koja je, za manje od dvije godine školu bukvalno preporodila. Žao mi je što izostaje adekvatna reakcija društva na ovo iživljavanje- naveo je Vuković tada na svom Tviter nalogu.

Da li je Krivokapić ovakvim ponašanjem u zaslužila da opet pokriva direktorsku funkciju u  najstarijoj osnovnoj školi u Podgorici, ostavićemo javnosti i nadležnima koji odlučuju o njenoj kandidaturi da procijene?

Podsjetimo, nakon njenog razrješenja za vršioca dužnosti direktora imenovan je nastavnik  Zoran Đukić.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad