Vijesti

Resor Vesne Bratić odgovorio Šehoviću: Trideset godina, kojima ste hodili širom zatvorenih očiju, ugledalo je svjetlost dana!

Gospodine Šehoviću, višedecenijsko služenje prodavačima magle u kojem ste voljno učestvovali, danas u 21. vijeku, daje svoj danak. Trideset godina, kojima ste hodili širom zatvorenih očiju, ugledalo je svjetlost dana, saopštili su iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta (MPNKS).

Foto: Univerzitet Crne Gore

Reakcija iz ovog resora uslijedila je nakon što su iz Socijaldemorkata poručili da “iskreno žale što imamo ovakvu ministarku prosvjete”.

“Istina oslobađa! Kako onog ko je izrekao laž, tako i onog ko je njena žrtva. Onome ko je laž izrekao, istina daje mogućnost da se pokaje, da očisti savjest. Žrtvi laži, istina daje satisfakciju i mogućnost da do istine dođe”, saopšteno je iz MPNKS.

Gospodine Šehoviću, poručuju iz resora, višedecenijsko služenje “prodavačima magle u kojem ste voljno učestvovali, danas u 21. vijeku, daje svoj danak”.

“Trideset godina, kojima ste hodili širom zatvorenih očiju, ugledalo je svjetlost dana. Nekada nedostaju riječi da se opiše u kakvom stanju su ostavljene vaspitno-obrazovne ustanove za koje nijeste imali ni sluha ni interesa. Zato građanima Crne Gore i Vama nudimo slike koje govore same za sebe”, navedeno je u saopštenju.

Da istina otvara oči je činjenica, dodaju iz resora, i danas Vam nudimo šansu da se pogledate u ogledalo i vidite ružno lice Vašeg rada.

“Ponudili bismo Vam saradnju, ali kako? Nije prošlo puno vremena kako ste svoje partijske kolege prodali za šaku srebrenjaka. Judin poljubac još peče žrtve izdaje. Zato smo čvrsto odlučili da krenemo novim putem, putem reforme, obnove i poljuljanog povjerenja, a na šta smo se obavezali građanima 30. avgusta 2020. godine”, ističe se u saopštenju.

Iz MPNKS su medijima kako tvrde dostavili fotografije iz vrtića u Ulcinju, kao i fotografije iz osnovnih škola u Nikšiću i Pljevljima.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad