Politika

Raonić: Moj maloljetni sin i nekoliko njegovih drugara su bili uplašeni i šokirani divljačkim ponašanjem i urlicima pojedinih huligana koji se predstavljaju kao “navijači”

Direktor Radio televizije Crne Gore (RTCG) Boris Raonić saopštio je da je nekoliko crnogorskih medija objavilo snimke na kojima je grupa osoba vrijeđanjem iz daljine i prijetnjama pokušala da ga spriječi da prisustvuje sinoćnjoj utakmici crnogorske fudbalske reprezentacije protiv Holandije, na istočnoj tribini.

Foto: Rtcg

“Svjestan sam da obavljanjem javne funkcije u paketu dobijam i obavezu povećanog stepena tolerancije prema kritikama, i sa tim zaista nema problema, dok god su izrečene uz minimalnu pristojnost. Međutim, večeras sam bio sa maloljetnim sinom i nekoliko njegovih drugara i oni su bili šokirani i uplašeni divljačkim ponašanjem i urlicima 20ak osoba koji se predstavljaju kao navijači, i zbog čega sam otišao da utakmicu ispratimo s druge tribine. E sad, na profesionalnu čast nek služi medijima koji su likovali nad ponašanjem ovih “navijača” u prisustvu maloljetnog sina i njegovih drugara, i prenosili otužne komentare sa društvenih mreža koji su podržavali onakvo ponašanje. Ali, što se tiče tih hrabrih momaka koji su se onako ponašali pred maloljetnom djecom – njihova čast me ne zanima, ali me zanima njihova krivična odgovornost. Stoga ću podnijeti krivične prijave protiv njih zbog nasilničkog ponašanja, i ostaviti policiji da radi svoj posao”, napisao je Raonić sionoć na Fejsbuku.

On je doodao “junaci neka objave snimke kako smo se držali dok smo bili licem u lice, umjesto snimaka dok sam bio 100 m dalje”.

“Čestitka reprezentaciji na igri. Vukotić je pokazao šta je poetska pravda. Vujnović isto. Hvala na podršci kolegama, Deju, ministrima, poslanicima vlasti i opozicije, NVO kolegama… Opustite se, srce mi je zbog 2 gola naše djece puno! Idemo dalje!”, napisao je Raonić.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad