Portal ODBRANA

Politika

Radunović: Prijavljivanje Vesne Bratić SDT-u od CGO pravi isfrustrirane saradnike lopova koji više nisu na vlasti

Šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore, reagovao je na najnoviju kampanju koju vode neke NVO bliske bivšem režimu, protiv bivše ministarke prosvjete Vesne Bratić.

– CGO više ne može da izdrži, glumeći “građansku” organizaciju. Kao i ostali ekstremisti “komitske” provinijencije, ne mogu da prežale DPS-SD jurišnike kojih su se oslobodile crnogorske škole. Na sve načine pokušavaju da kazne one koji su prekinuli višedecenijski šovinistički pir u crnogorskom obrazovanju. Ali, prijavljivanje Vesne Bratić i njenih najbližih saradnika za potencijalno nanošenje finansijske štete Budžetu, neće od istih načiniti lopove, ali od CGO-a hoće isfrustrirane saradnike lopova koji više nisu na vlasti – rekao je on.

Radunović je podržao sve što je Vesna Bratić sa svojim saradnicima postigla u prethodnom periodu, i pohvalio njenu hrabrost da se uhvati u koštac sa, kako ističe, aždajom koja je škole pretvorila u partijske ćelije.

– Puna podrška za Vesnu Bratić, Milicu Kadović, Slavicu Ilinčić, Mariju Lalatović o ostale vitezove, koji su se uhvatili u koštac sa višeglavom aždajom, koja je godinama tretirala škole kao partijske ćelije – dodao je on.

Radunović je pozvao sadašnje rukovodstvo Ministarstva prosvjete da se ugleda na njihov rad, a ne rad raznih nevladinih organizacija.

– Bilo bi dobro da se i sadašnje rukovodstvo Ministarstva malo ugleda na njih, a ne da se udvara raznim CGO-vima – zaključio je on.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad