Politika

Radević: Hapšenje bivših policijskih funkcionera pokazatelj vrijednosti koje je njegovao režim Mila Đukanovića

Foto: Slobodna

Slobodna Crna Gora pozdravlja nove akcije Specijalnog državnog tužilaštva i SPO kojima se nastavlja borba protiv organizovanog kriminala.

Posle Veselina Veljovića, Vesne Medenice, Saše Čađenovića, Blaža Jovanića, danas svjedočimo hapšenju još jednog bivšeg Direktora policije, Slavka Stojanovića.

Dok je Slavko Stojanović bio direktor crnogorske policije, od kraja juna 2013, u Crnoj Gori se desilo 18 nerasvijetljenih ubistava, ali i progon predstavnika nekadašnje opozicije, koji je kulminirao razbijanjem protesta koje je organizovao tadašnji Demokratski front.

Slobodna Crna Gora je, kao i mnoge tada opozicione partije, godinama ukazivala na koruptivne, pa i mafijaške radnje bivših visokih državnih funkcionera koji su bili, formalno ili neformalno, dio Demokratske partije socijalista.

Pozdravljamo napore i rezultate SDT-a i nadamo se da će nastaviti tim putem – putem pravde i jednakih prava za sve, ali i da će država još jače stati iza njih, te im obezbijediti bolje uslove za rad.

Siguran sam da ćemo u narednom periodu svjedočiti novim hapšenjima u narednom periodu, znajući kakve se sve afere vezuju za imena pojedinih bivših funkcionera i političara iz bivše vlasti Mila Đukanovića.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad