Portal ODBRANA

Politika

Radević: Draginja nemoj nam prijetiti, zvaćemo ti popa SPC koji te krstio

Draginja Vuskanović Stanković u kontinuitetu izigrava faktor nestabilnosti koji pokušava da nanese štetu Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, isko i sama pripada istoj.

Vidno potrešena zbog već usaglašenog Temeljnog ugovora sa SPC, Vuksanovićeva se često pogubi u vremenu i prostoru, pa sebi za pravo daje da misli da može da odlučuje i pravi sporazume u ime Vlade Crne Gore. Podsjećanja radi, Draginja Vuksanović nije dio crnogorske Vlade jer je čak i za politička shvatanja Raška i Ranka bila previše agresivna i radikalna.

Ovom prilikom želim da pomognem pomenutoj poslanici da shvati da je Temeljni ugovor koji treba da bude potpisan identičan ostalim ugovorima sa drugim vjerskim zajednicama i da SPC ne može imati nikakav drugačiji ugovor po njenoj želji, ma koliko tome stremila.

Najzad, Vuksanovićka, Konjević i Krivokapić mogu samo da se pomole Bogu da taj sporazum bude što prije potpisan. U suprotnom, opet će na ulicama Crne Gore svakodnevno gledati desetine hiljada vjernika sa krstom u rukama i molitvama na usnama, za šta čvrsto vjerujemo da su pomenuti funkcioneri SDP-a – jedva preživjeli.

Boban Radević

Slobodna Crna Gora

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad