Politika

Predsjedništvo Slobodne CG: Podržaćemo predsjedničkog kandidata koji bude imao najveće šanse za pobjedu

„Na sinoć održanoj trećoj sjednici Predsjedništva Slobodne Crne Gore usvojena su tri zaključka. Prvi se odnosi na raspisane predsjedničke izbore zakazane za 19. mart tekuće godine. S tim u vezi, Predsjedništvo Slobodne Crne Gore donijelo je odluku da će podržati onog kandidata koji bude imao najveće šanse za pobjedu nad kandidatom DPS-a“, stoji u saopštenju Slobodne Crne Gore.

Foto: Slobodna Crna Gora

Kako dodaju, kao ozbiljni mladi smatraju da je ružno vrijeme političkih eksperimenata daleko iza nas, te samim tim Milu Đukanoviću ne smijemo ostaviti ni najmanju šansu da se revitalizuje na uštrb loše političke ponude sa druge strane.

„Drugi zaključak Predsjedništva se odnosi na odluku da se započne proces širenja partijske infrastrukture na nivou cijele Crne Gore. Motivisani izvanrednim koalicionim rezultatom u Podgorici, ali i pobjedom na minulim izborima, smatramo da je stasao trenutak da naša mlada politička partija formira opštinske odbore u svim gradovima“, jasni su iz Slobodne Crne Gore.

Treće, kako zaključuju iz ove partije, zaključak se odnosi na odluku Predsjedništva da blagovremeno započnu partijske pripreme za vanredne parlamentarne izbore koji će se, po svemu sudeći, održati na proljeće.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad