Vijesti

Pokrenuta istraga: Krivokapiću nepoznata osoba upala u hotelsku sobu u Francuskoj

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je u toku interna istraga u sektoru obezbeđenja ličnosti i objekata da bi se utvrdila odgovornost zbog eventualnih propusta u obezbeđivanju premijera Zdravka Krivokapića tokom njegove posete Francuskoj.

Predsjednik CG
Foto: in4s.net


Boravak Krivokapića u Francuskoj obeležio je incident kad je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu.

„Operativnom obradom, Uprava policije došla je do saznanja da je u hotelskoj sobi premijera bio radnik na održavanju tehnike. Dosadašnje aktivnosti su pokazale da bezbednost premijera nije dovedena u pitanje nijednog momenta. U toku je interna istraga u sektoru obezbeđenja ličnosti i objekata kako bi se utvrdila odgovornost zbog eventualnih propusta prilikom obezbeđivanja premijera“, prenosi RTCG saznanja iz Uprave policije.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić boravio je sredinom novembra u Strazburu, povodom zvanične posete Savetu Evrope, ali tu je posetu, kako su objavili pojedini mediji, obeležio incident kada je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu dok je Krivokapić bio u njoj.

Krivokapić je u to vreme, navodno, trebalo da bude van hotela, ali se, pošto je promenio plan, u vreme predviđeno za ručak, vratio u hotel.

Iz kabineta premijera potvrdili su RTCG-u taj incident, ali nisu hteli dalje da komentarišu, već su uputili na Agenciju za nacionalnu bezbednost i Upravu policije Crne Gore.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad