Srbija

Petković: Ponoš na muci srpskog naroda sa KiM skuplja jeftine političke poene

NATO predsednički kandidat Zdravko Ponoš danas je najdirektnije pokazao da nema podršku Srba sa Kosova i Metohije ali da ga zato Kurti svesrdno podržava.

Foto: Kurir

Kako to da je za vlasti u Prištini Ponoš rado viđen gost koga ne zaustavljaju i ko se kao na ekskurziji šetka po Kosovu i Metohiji?

Očigledno u Kurtijevoj podršci leži činjenica da Ponoš tokom svoje ekskurzije nije smeo da pomene ni spaljenu Bogosloviju u Prizrenu, ni 40.000 proteranih Srba iz Prištine ni skoro 150 etnički motivisanih napada na Srbe na KiM od dolaska Kurtija na vlast, da se slučajno ne zameri svom mentoru i zapadnim ambasadama.

Jedno je sigurno, Ponoš se Kosova i Metohije setio samo u predizbornoj kampanji kada na muci srpskog naroda iz pokrajine treba da sakupi neki jeftini politički poen, a da nije kampanje ne bi im ni imena spomenuo. U tome leži i razlog što se sam slikao tokom svoje ekskurzije, jer nije imao ni ko od Srba da ga dočeka.

S druge strane, Srbi sa KiM odlično znaju da se jedino predsednik Aleksandar Vučić svakodnevno bori za njihove interese, da zahvaljujući njegovoj podršci mi danas ulažemo milione u nove vrtiće, puteve, bolnice na KiM, a da su ih Ponoš, Đilas, Tadić i Jeremić prodali kada im je bilo najteže.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad