Politika

Ovo više nema smisla: Spajić i njegova Vlada za direktoricu Zavoda za školstvo postavili kadar DPS-ovog režima! (FOTO)

Foto: Gov.me

Vlada Milojka Spajića svakog četvrtka da ispunjava DPS-ove kadrovske želje.

To je bio slučaj i juče kada je za novog direktora Zavoda za školstvo izabrana Raba Hodžić.

Hodžić je samo jedan u nizu DPS-ovih kadrova koji je tokom prethodna dva i po mjeseca zavrijedio da ga vlada Milojka Spajića postavi na poziciju o kojoj su mogli samo da sanjaju za vrijeme DPS-ove vlasti.

Očito su PES-ovi ekperti i ovog puta cijenili preletačke sposobnosti svojih novih kadrova kratkoročno pozajmljenih iz redova DPS-a. Samo tako se može objasniti situacija da je Hodžić izabrana za direktora Zavoda za školstvo ispred Dragana Markovića iz Bara koji je imao više bodova od nje na rang listi.

Markovića je očito posla koštala činjenica da ga teren prepoznaje kao Srbina, a kada se ta DPS-ov vrednosni instrument upotrijebi prilikom imenovanja u javnoj upravi, onda je moguće da slabije rangirani kandidat ipak na kraju bude postavljen na poziciju.

A poziciju rukovodioca Zavoda za školstvo, institucije kojoj je glavna djelatnost obrazovanje naše djece, u narednom periodu pokrivaće osoba koja je svojevremeno pripadnost DPS-u dokazivala promovišući otvoreno ekremističku komitsku ideologiju.

Kao što možete vidjeti na slici ispod, Hodžić je pozvala svoje drugare komitlije da 21. maja 2021. okupiraju vrh Lovćena i Njegoševo grobno mjesto crvenim zastava.

Foto: Feksbuk

Hodžić je uputila poziv za komitsko nacionalistički uranak, u tipičnom suvrenističkom DPS-SD ruhu, sa daleke egzotične destinacije.

Opšte je poznato da su DPS i njegovi sateliti tadašnji događaj „Svi na Lovćen“, organizovali preko „neznanih“ „patriota“ i „komita“ koji su od bivšeg režima dobro avanzovali svoje lažno crnogorstvo.  Jedan od takvih eksponenata je nova Spajićeva uzdanica od koje očekuje da reformiše školstvo čiji je dio bila i tokom DPS-ove vladavine.

Foto: Fejsbuk

Nema sumnje da je masovnosti ovog patetitčnog nacionalnog okupljanja sa kojeg se psuju komšijske majke doprinio poziv preplanule Rabe Hodžić.

Šteta što sama Raba nije prisustvovala ovom komitskom pikniku,  nadamo se da je DPS-ov sendvič viška otišao u prave ruke.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad