Region

Otac i sin sa Balkana pekli ćevape na vulkanskom kamenju: Snimali roštiljanje dok je iz vulkana izbijala lava

Foto: Canva stock/Odbrana.info

Na TikTok profilu “bata.osovina” nedavno je objavljen snimak koji je izazvao pažnju među korisnicima s ovih prostora. Autor je prikazao kako s prijateljem roštilja, peva i uživa nadomak aktivnog vulkana.

Po govoru je jasno da su momci poreklom sa Balkana, a njihova avantura nije ostala neprimećena u medijima, posebno iz BiH. Snimak roštiljanja, dok vulkan izbacuje lavu i dim, pokupio je više od 1,1 milion pregleda, a gledaoci su u velikom broju komentarisali scenu.

“Svaka vam čast, kakvi carevi”, “Ceo svet dolazi, slika i beži kad je erupcija, samo Balkanci roštiljaju i slušaju muziku”, “Nama Balkancima ni lava ništa ne može”, glasile su neke od poruka.

Nije prvi put da spremaju ovako hranu

U međuvremenu, autor je objavio još jedan video i objasnio šta se dešavalo:

“Ovo nije prvi put da pravimo večeru na vulkanu, pekli smo kobasice, picu, jaja. Jeste opasno, ali nismo bili jedini tamo. Preporučujem svima da kupe kartu, dođu na Island i posete vulkan. Ne ovako blizu kao mi, jer je opasno. Ovako nešto se viđa samo jednom. Ali pazite, moraćete da ostavite automobil sat i 20 minuta dalje od vulkana, i dođete peške”, rekao je momak sa snimka.

Među mnoštvom komentara zabeležili smo i ove: “Da na Balkanu postoji aktivni vulkan mi bismo pekli prasce i janjce oko njega”, “Ovo nisu karamelizovani nego vulkanizovani ćevapi”, “Balkanci peku roštilj u blizini aktivnog vulkana. Ništa neuobičajeno”, samo su neki od komentara.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad