Društvo

Novi izliv mržnje prema turistima u Crnoj Gori: Zakupac plaže im psovao srpsku majku, pljunuo ženu dok je držala dijete…

Srpski turisti doživjeli su ogromnu neprijatnost na ljetovanju u Sutomoru, kada ih je napao zakupac plaže, i to zato što su na plažu doveli malog psa!

Foto: Borba

Redakciji „Kurira“ javio se N.N. (puno ime i prezime poznato redakciji), koji tvrdi da je njegovu ženu napao zakupac plaže.

– Supruga i ja smo doživjeli ogromnu neprijatnost u Sutomoru u Crnoj Gori. Napadnuti smo oboje, zajedno sa sestrinim petogodišnjim djetetom, i to od strane zakupca plaže, a sve zbog malog psa kojeg smo poveli na plažu – ispričao je čitalac, pa dodao:

– Zakupac je moju suprugu vrijeđao na nacionalnoj osnovi, rekao joj je j…. ti majku srpsku, pljunuo je u lice i vikao dok je držala dijete. Za sve izrečeno imamo presudu prekršajnog suda, gdje je zakupac u skraćenom postupku osuđen na novčanu kaznu za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi – rekao je čovjek čija je žena napadnuta.

Takođe, navodi i da je njegova supruga dobila prekršajnu prijavu.

– Moja supruga mu je navodno rekla j…. ti mamu. Za sve rečeno imamo i zapisnik iz policije. Ljetovanje nam je zbog ovog incidenta i vrijeđanja prijeselo. Ne planiramo više da dođemo u Crnu Goru na odmor, ovo je strašno – zaključio je čitalac „Kurira“.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad