Portal ODBRANA

Srbija

Nove dojave o postavljenim bombama u Beogradu, a ovaj put su napadači ostavili i uznemirujuću prijeteću poruku

Nakon dojava o postavljenom eksplozivu u beogradskim osnovnim školama, stigla je nova pretnja – postavljene bombe na mostovima u Beogradu, u tržnim centrima, restoranima, železničkoj stanici…

“Eksplozive smo postavili na sledeće lokacije: Brankov most, Most Gazela, Novi železnički most, Most na Adi, Pančevački most, Narodni muzej, Delta Citi, TK “Zmaj”, Ada Mall, Tržni centar Stadion, Tržni centar Konjarnik, Beogradski zoološki vrt, Javni akvarijum i tropikarijum, McDonald’s Bežanijska kosa (Partizanske avijacije, Beograd), Evrodom beogradski aerodrom, Glavna stanica Beograd, Predsednikova kuća, Gradsko veće, Svaka elektrana, Svaki objekat za prečišćavanje vode, ruska ambasada Beograd… To smo uradili jer nam je dosta podrške Srbije Rusiji, a to su letovi Er Srbije za Moskvu i Sankt Peterburg, kao i odbijanje sankcija Rusiji. Je*ite se kokoške kukavice. Nastavićemo da radimo ovo dok ne prestanete“, navodi se u pretećoj poruci.

Podsetimo, jutros su najpre stigle dojave za bombe u čak 97 osnovnih škola, dok je popodnevnu smenu sačekala nova dojava o bombi za 21 školu.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad