Politika

Ne damo Mojkovac: U nedelju ulazimo u lokalni parlament, Mojkovčani prepoznali našu viziju razvoja grada!

Koalicija Ne damo Mojkovac oglasila se povodom istraživanja prema kojima njihova lista ne bi prošla cenzus na lokalnim izborima koji će se održati u nedelju u toj sjevernoj opština.

Foto: Vijesti

Kako su naveli iz liste  Ne damo Mojkovac ovakve ankete potvrđuju da smo ušli biračko tijelo naših političkih protivnika i da su građani Mojkovca prepoznali našu viziju razvoja grada.

-Svjedočimo ovih dana raznim objavama, raznih istraživanja koje Grupi građana „Ne damo Mojkovac“ prognozira krah na lokalnim izborima.

Možda bi se i zabrinuli za naš politički rezultat, da ova istraživanja ne potiču iz dobro poznate kuhinje starih spin majstora koji su ovakva istraživanja radila i u Nikšiću i u Herceg Novom. Dodatno bi nas zabrinulo da ova „renomirana“ regionalna agencija ima neko svoje ime, umjesto što se provlači u člancima kao neimenovani, ali dobro obaviješten izvor.

Zabrinulo bi nas i ovo pozivanje da se ne prosipaju glasovi, samo da su gospoda iz „Renomirane regionalne agencije“ razmislili kako se glasovi mogu prosuti, ako po njihovom istraživanju postoji većina za formiranje vlasti – 31.5 (DF), 15.2 (Demokrate) i URA (6.2) =52.9%.

Stanovišta smo da nam ovakve ankete i istraživanja, ipak govore nešto drugo. Govore nam da smo ušli u biračko tijelo naših političkih protivnika i da su građani Mojkovca prepoznali našu viziju razvoja grada.

Renomiranoj regionalnoj agenciji želimo puno sreće u daljem radu- saopšteno je iz koalicije Ne damo Mojkovac.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad