Portal ODBRANA

Ekonomija

Nakon Bemaksa i Geneks se seli u Švajcarsku!

Nakon Bemaxa i druga tajkunska firma Genex diže sidro i napušta Crnu Goru.

Foto: Borba

Kompanija Bemax koja se povezuje sa vrhuškom DPS-a seli u Švajcarsku i u toku je prodaja značajnog broja sredstava sa kojima raspolažu.

Istim putem planira da krene i Genex, ako je vjerovati oglasu koji su dali.

 javilo se više radnika, ali i zaposlenih u ovoj kompaniji koji su potvrdili da kompanije Bemax i Genex prodaju svoj vozni park.

Da je ovo

ačno potvrđuje oglasna tabla na kojoj je ispisan oglas u kojem se pozivaju radnici koji su zainteresovani za rad u inostranstvu, konkretno u Švajcarskoj, prijave do 01.05.2022..

Na oglasu je istaknut i broj telefona, za koji se ispostavilo da je broj nadređenog za vozni park u kompaniji Genex.

BEMAKS PRODAJE SVOJ VOZNI PARK

Kako saznajemo, već su ostvareni određeni kontakti, pa je gotovo izvjesno da će Bemax nastaviti da poslovno djeluje u Švajcarskoj, gdje su dobili određene ponude.

Spekuliše se da su tamo dobili već određene poslovne ponude, pa sada žure, u susret izboru nove garniture u tužilaštvu Crne Gore, da sve poslove ovdje zatvore.

Prema nezvaničnim informacijama, značajan dio mehanizacije kojom raspolažu je već u fazi prodaje, naročito kamioni.

Naši izvori su potvrdili da je gotovo izvjesno da je Švajcarska novo stanište te kompanije, a da je za to najzaslužniji prvi čovjek DPS-a Milo Đukanović.

Pošto je postalo izvjesno da od povratka DPS-a na vlast nema ništa, polako svi ljudi bliski bivšem režimu pakuju kofere, naročito jer je izvjesno formiranje nove Vlade, koja će naslijediti nesposobni kabinet premijera Zdravka Krivokapića, zahvaljujući kome DPS u poslednjih godinu dana nije poslat u političku pošlost.

MILOVA PUTOVANJA U ŠVAJCARSKU

Bivši premijer i aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović najmanje je tri puta slijetao i zadržavao se na aerodromima u Švajcarskoj bez zvaničnog objašnjenja, dok se za 12 letova Vladinim avionom od juna 2016. do marta 2020. godine na te destinacije ne znaju ni putnici ni razlozi.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad