Vijesti

Načelnik Opštine Šeković Miladin Lazić posjetio Opštinu Budva

Načelnik Šekovića Miladin Lazić danas je boravio u posjeti Opštini Budva gdje ga je, u svom kabinetu, ugostio predsjednik Marko Carević. Povod sastanka kako je istakao načelnik Lazić je zahvalnost Opštini Budva i predsjedniku Careviću za dobrotvornu akciju koja se u saradnji sa “Miholjskim Zborom” sprovela ovog ljeta.

Foto: Aloonline.me

– Povod našeg dolaska je da iskažemo zahvalnost Opštini Budva, predsjedniku Marku Careviću za ljetos sprovedenu humanitarnu akciju koja je sprovedena uz veliku podršku predsjednika opštine Budva, a u saradnji sa “Miholjskim Zborom” kojom je omogućeno da oko 30 mališana iz Šekovića, po prvi put borave na moru i upoznaju se sa ljepotama vašeg grada. Šekovići su spremni da sa Vašim gradom  uspostavimo saradnju u raznim oblastima a i da Vaše gostoprimstvo uzvratimo istom ili makar sličnom mjerom  – istakao je ovom prilikom načelnik Šekovića Milan Lazić.

– Predsjednik Opštine Budva Marko Carević kazao je da je saradnja između Budve i Šekovića započeta na najljepši mogući način . Cijeneći da je Budva turističko mjesto u kojoj ima mnogo prostora za saradnju prvi koraci su započeti. Za sve nas Republika Srpska mnogo znači, to su naša braća i gdje god postoje iskreni i bratski odnosi tu postoji mnogo prostora za saradnju tako da se ovom prilikom zahvaljujem svom kolegi na posjeti, uvjek ste dobrodošli u naš grad i da u narednom period našu saradnju još više inteziviramo i da stvaramo što bolje odnose između Republike Srpske odnosno Šekovića i našeg grada – saopštio je ovom prilikom predsjednik Opštine Budva Marko Carević .​

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad