Vijesti

MUP: Mojkovčani će 23. novembra dobiti sve informacije u vezi biračkog spiska!

Iz Minitarsva unutrašnjih poslova saopšteno je da će građani Mojkovca 23. novembra dobijaju sve informacije u vezi biračkog spiska.

Foto: Vijesti.me

-Shodno odluci ministra unutrašnjih poslova o organizovanju upravnih dana, obavještavamo javnost da će 23. novembra 2021. godine, u cilju ostvarivanja prava, građani Mojkovca, predstavnici političkih partija i druga zainteresovana javnost, moći da dobiju potrebne informacije iz oblasti biračkog prava, odnosno biračkog spiska, državljanstva, prebivališta i druge potrebne informacije, a vezane za djelokrug nadležnosti upravnih poslova, saopšteno je iz MUP-a.

Imajući u vidu predstojeće izbore za odbornike u Skupštini opštine Mojkovac, a koji su zakazani za 5. decembar 2021. godine, te povećano interesovanje građana kao i cjelokupne javnosti, 23.11.2021. u periodu od 10 do 14h, u prostorijama Filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance Mojkovac, službenici Direktorata za upravne poslove, državljanstvo i strance će pružati potrebne informacije građanima, predstavnicima političkih partija i drugoj zainteresovanoj javnosti- navodi se u saopštenju.

(Borba)

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad