Crna Gora

Mugoša direktorica CInMED-a

Iz UO Instituta navode da je Mugoša ekspert sa dugogodišnjim radnim iskustvom na stručnim i rukovodećim poslovima u oblasti regulative ljekova i medicinskih sredstava

Foto: Vijesti

Naučnica Snežana Mugoša izabrana je za novu direktoricu Instituta za ljekove i medicinska sredstva Crne Gore (CInMED) na današnjoj sjednici Upravnog odbora CInMED-a.

Iz UO Instituta navode da je Mugoša ekspert sa dugogodišnjim radnim iskustvom na stručnim i rukovodećim poslovima u oblasti regulative ljekova i medicinskih sredstava.

“Od 2013. godine nalazi se na rukovodećim pozicijama u Institutu. Rukovodila je Odjeljenjem za klinička ispitivanja ljekova i procjenu efikasnosti i bezbjednosti lijeka, a od septembra 2021. godine vrši funkciju zamjenice direktora. Za to vrijeme pokazala je svoje menadžerske sposobnosti uspostavljanjem uspješne saradnje sa regulatornim organima i drugim značajnim regionalnim i međunarodnim institucijama. U ovom kratkom periodu uprava Instituta postigla je impresivne rezultate, značajno unaprijedila procese i započela rješavanje brojnih zatečenih neriješenih zahtjeva i nepravilnosti u radu”, stoji u saopštenju.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad