Politika

Mreža mladih PZP-a: Policija opet privela našeg aktivistu Danila Vukčevića!

Mladi aktvista DF-a Danilo Vukčević priveden je danas oko 11 časova u Podgorici, saopštila je Mreže mladih Pokreta za promjene.

Foto: Portal luca

Oni ističu da je Vukčević već bio privođen zbog političkog neslaganja sa lokalnim DPS režimom u Podgorici.

-Obavještavamo javnost da je danas oko 11 časova brutalnlo privedem mladi aktvista DF-a Danilo Dačo Vukčević. Ovo nije prvi put da se ovaj mladić privodi zbog političkog neslaganja sa lokalnum režimom. Naime, interventna jedinica je bez povoda, kao i svaki put ranije, izvršila bezrazložno zaustavljanje vozila. Potom su uslijedile prijetnje od strane policije kao što su “polomicemo ti ruke i noge” a posto je bio sa stricem u kolima iste uvrede i prijetnje su upucune i njemu. Doduše, stric Vukčevića nije reagovao ali je Danilo reagovao na ovu zloupotrebu službenog položaja upitavši zašto se tako ponašaju prema njima. Nakon toga je priveden samo Vukčević, ne i njegov stric. Kako saznajemo interventa jedinica optuzuje Vukčevića da je zapravo on njima prijetio, ne marivši za svedoke koji su bili prisutni- saopšteno je iz Mreže mladih Pokreta za promjene.

Iz Mreže mladih apeluju na nadležne organe da se njihov aktivista pusti na slobodi, u suprotnom će smatrati da je sijenka starog režima i dalje vlada u Upravi policije.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad