Društvo

Morsko dobro: Nije bilo požara na trajektu „Trideseti avgust“

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore demantovalo je navode medija da se dogodio incident na trajktu „Trideseti avgust“.

Foto: Borba

Obavještava javnost da je došlo do manjeg kvara usljed čega se pojavio dim i napominjemo, da nije bilo vatre, a time ni požara, odnosno nije se desio nikakav incident, shodno tome nije ugrožena bezbjednost pješaka a ni vozila, kako je u javnosti predstavljeno”, navodi se u saopštenju.

Kao odgovorno preduzeće, u skladu sa redovnom procedurom koja se primjenjuje u ovakvim situacijama, pozvali smo Vatrogasnu jedinicu Herceg Novi kako bi preventivno izašla na teren, a nakon čega je ustanovljeno da nije bilo potrebe za intervencijom. Takođe, tom prilikom je obaviještena i Lučka kapetanija. Ovim putem apelujemo i pozivamo sve medije u Crnoj Gori da prije plasiranja negativnih informacija u javnosti, kontaktiraju Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore kako bi dobili sve relevantne i pouzdane informacije, usled čega ne bi dolazilo do širenja dezinformacija i uznemiravanja građana Crne Gore”.

Iz ovog preduzeća su objavili da se proteklih mjesec dana na jedan maliciozan i tendeciozan način vode negativne kampanje na štetu Javnog preduzeća.

Kao što smo već mnogo puta istakli, Javno preduzeće radi sve u interesu građana, što će nastaviti da radi i u budućem periodu. Napominjemo, nećemo dozvoliti opstrukcijama ovakvog tipa da narušavaju kredibilitet Javnog preduzeća. Trajekt Trideseti avgust” je počeo redovno da saobraća”.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad