Srbija

MLADIĆ VELIKOG SRCA: Boris će pretrčati 463 kilometra do Ostroga!

Boris Gujaničić (25) isplanirao je da 1. maja naredne godine trči 463 kilometra, tačnije od centra svog grada Smedereva do manastira Ostrog kako bi pomogao oko lečenja malenog Matije Zlotanovića (2) koji ima više teških dijagnoza, a čiji su roditeljii njegovi kućni prijatelji i Anđele Petrović koja ima retku bolest izazvanu mutacijom gena.

Foto: Odbrana ilustracija/SD Cafe


Ideja se rodila preko noći, kaže skromni Boris, a iako se sportom bavi prethodnih 15 godina i danas redovno trči i trenira u teretani, ovaj svojevrsni maraton od gotovo 500 kilometara traži i dodatnu pripremu.

On se već uveliko sprema jer kondicija će mu sigurno trebati za ovakav poduhvat.

– Pripreme idu odlično. Treniram sedam put nedeljno. Treninzi su naporni, ali mislim da će to sve biti kako treba i da ću biti spreman za podvig koji želim da uradim – rekao je Gujaničić za TV Pink.

Matija i Anđela su Borisovi sugrađani, a u ovom plemenitom podvigu će mu pomoći njegovi prijatelji koji će poći sa njim na put.

– Sa mnom će ići dva automobila, u jednom će biti moji treneri, a u drugom moji prijatelji i 12. maja ćemo stići ako da Bog. Odmaraćemo na odmaralištima, to nam je neki plan –

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad