Svetinje

Mitropolit Joanikije uputio čestitke Mandiću i Spajiću

Foto: Borba

Janikije je u čestitki Spajiću istakao uvjerenje da će kao premijer donijeti dobro Crnoj Gori

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije uputio je čestitke novoizabranim predsjednicima Skupštine i Vlade Crne Gore Andriji Mandiću i Milojku Spajiću povodom izbora na funkcije.

U čestitki Mandiću mitropolit Joanikije je izrazio uvjerenje da će novi predsjednik Skupštine dati vidljiv doprinos vladavini prava u zemlji.

-Uvjereni smo da ćete, koristeći Vaše bogato političko iskustvo i mudrost, dati vidljiv doprinos vladavini prava u našoj Otadžbini kako bi svi njeni ljudi i različiti društveni i politički subjekti živjeli u međusobnom miru i uzajamnom poštovanju, trudeći se složno i iskreno i za svoje i za opšte dobro. Želimo Vam puni uspjeh na toj uzvišenoj i veoma odgovornoj dužnosti- navodi se u čestitki Mandiću, prenosi portal RTCG.

Janikije je u čestitki Spajiću istakao uvjerenje da će kao premijer donijeti dobro Crnoj Gori.

-Uvjereni smo da će Vlada kojom ćete zasluženo predsjedavati donijeti dobro Crnoj Gori i njenom narodu koji je još uvijek željan pravde, slobode i pošteno vrednovanog rada, a ponajviše bratske sloge i međusobnog razumijevanja. Želimo Vam puni uspjeh na toj visokoj i nadasve odgovornoj dužnosti- navodi se u čestitki Spajiću.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad