Crna Gora

Ministar Radulović misli da su građani zaboravili 1999-tu: Kazao da 67% građana podržava NATO?

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović ne prestaje da svojim ekspertizmom oduševljava crnogorsku javnost.

Foto: Vijesti.me

Tako je juče povodom godinu dana rada Vlade izjavio da  zbog rada ove Vlade, danas 67% građana Crne Gore podržava NATO integracije.

Da li je ministrova statistika tačna, ne možemo znati. Naravno, iskazujemo sumnju u ove podatke s obzirom da nismo znali i da je ministar Radulović ekspert za statistiku.

Kad već toliko želi da se bavi procentima i brojkama, zašto ne izračuna koliko je žrtava bilo u bombardovanju istog tog NATO pakta 1999. godine?

Sigurni smo da građani Crne Gore sigurno nisu zaboravili šta su kasetne bombeNATO pakta koje su sijali smrt tada zajedničkoj državi, za razliku od ministra koji je definitivno u amneziji.

Građani Crne Gore definitivno nisu zaboravili osriomašeni uranijum od kog su naše dvije države prve u svijetu po obolijevanju od kancera. Građani Crne Gore sigurno nisu zaboravili i da će biti potreban jedan milenijum da taj osiromašeni uranijum nestane sa ovih prostora.

Građani Crne Gore nisu zaboravili 3 preminule djece u Murinu, Sašu Stojića, prvog preminulog u NATO bombardovanju. Građani nisu zaboravili sve preminule komšije i prijatelje, koji su stradali u ovom bombardovanju.

Građani Crne Gore sasvim sigurno nisu zaboravili trogodišnju Milicu Rakić koja je preminula upravo kao žrtva ovog bombardovanja.

Imajući ovo u vidu, da li su građani Crne Gore zaista glasali za NATO integracije, ili su glasali protiv DPS-a? Pošto nova Vlada očigledno ne želi uopšte da se obračuna sa DPS-om, već je sav svoj fokus okrenula ka NATO-u, a pozivajući se na statistiku da 67% građana “voli i obožava NATO”, pitamo se, dokle?

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad