Vijesti

Milovi potezi iz očaja!

Aktuelni Predsednik Crne Gore, MILO DJUKANOVIĆ očajnički trazi spas u svojim višedecenijskim saveznicima i poslovno-političkim prijateljima da na predstojećem popisu stanovništva prikaže lažnu etničku i versku pripadnost.

Da Vas podsetimo da ti isti saveznici kad god su tražili bilo kakvu uslugu od njihove najveće balkanske marionete, on im je plbez premca izlazio u susret ne pritajuci sta treba da se uradi, kako bi samo on imao lični interes.

Italijanski sud zbog sverca cigareta je podigao optuznicu protiv Mila Djukanovica ,ista optuznica je nedugo zatim zavrsila u ,,fioci” istog suda zbog pritiska MIlovih saveznika ,pod parolom da će im trebati da uravnotezi još neke stvari u Crnoj Gori.

Ne shvatajuci da Milo niti bilo ko drugi nije mogao da poljulja verski identitet istinske i stare Crne gore, samim tim su doveli aktuelnog predsednika da ne bira sredstva kako bi ostao na vlasti i politickim imunitetom sebi kupovao vreme i slobodu.

Očekuje se da će prljava kampanja sa još prljavijim novcem Mila Djukanovica krenuti uskoro i da se nece pitati za cenu da se na predstojecem popisu sto manje ljudi izjasni kao narod koji pripada SRPSKOM narodu.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad